Rioolbuizen - Loodgieter - Ontstoppingsdienst
Rioolbuis-Loodgieters-Loodgietersbedrijf-1
Loodgietersbedrijf zuid-holland

Gas leidingen laten verleggen is een vak apart

Er zijn weinig klussen in en om het huis die zo secuur dienen te gebeuren als het gasleiding aanleggen. Het gevaar bij verkeerde installatie is simpelweg te groot om risico’s te nemen bij deze klus. De leidingen moeten 100% dicht en correct zijn aangesloten, anders vormen zij een direct levensgevaar. Ontsnappend gas is namelijk extreem brandbaar en kan tot ontploffing komen. Probeer daarom nooit zelf de gasleidingen aan te leggen maar laat dit altijd doen door een erkende specialist, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuw gasfornuis of het vervangen van de CV ketel.

Gasleiding aanleggen in Rotterdam

Wilt u gasleiding aanleggen, bijvoorbeeld vanwege een te plaatsen gashaard of gastoestel? Met gas werken moet uiterst zorgvuldig gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dit wilt u met gas voorkomen! Veel werkzaamheden kunnen door handige doe-het-zelvers worden verricht, maar als het om gasleiding gaat, raden we u aan een professional in de arm te nemen. In Rotterdam en omstreken kunt u hiervoor terecht bij RLS loodgieters. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers staan met plezier voor u klaar.

Gasleiding aanleggen, vervangen en repareren

Heeft u nog geen gasleidingswerk in uw woning? Dan kunnen we dat voor u aanleggen. Moeten de buizen verlegd worden vanwege een verbouwing? Zijn er mankementen die gerepareerd moeten worden, of wilt u de gehele gasleiding vervangen? Van aanleg tot reparatie tot gasleiding vervangen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bent u toch van plan om zelf de aanleg te verzorgen? Laat de constructie dan in ieder geval controleren door een expert. Zo zet u uw veiligheid voorop.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier op deze website invullen, of ons telefonisch bereiken op 06-28957553. Voor alle service op het gebied van gasleiding staan we altijd voor u klaar!

Copyright © 2016 - 2021 RLS loodgietersbedrijf | Vlaardingenweg 62, 3044CK Rotterdam | Zuid-Holland | info@rlsloodgieters.nl | HTML sitemap