Rioolbuizen - Loodgieter - Ontstoppingsdienst
Rioolbuis-Loodgieters-Loodgietersbedrijf-1
Loodgietersbedrijf zuid-holland

Ervaren CV installateur in Rotterdam

Voor een behaaglijk klimaat in woningen of bedrijfspanden is een goedwerkende centrale verwarming een must. RLS loodgieters is de aangewezen partij voor de installatie van cv-ketels, radiatoren, convectoren, boilers, geisers en vloerverwarming. Daarnaast is ook de reparatie en periodiek onderhoud van de cv-installatie bij ons in goede handen.

Specialist in centrale verwarming

Of het nu gaat om het plaatsen van een enkele cv-ketel voor een woning of het installeren van een ketel voor een appartementencomplex, RLS loodgieters zorgt te allen tijde voor een professionele uitvoering. Voor meer warmwatercomfort is een boiler een uitstekende oplossing. De verwarmingsspecialist weet bovendien welke en hoeveel radiatoren of convectoren nodig zijn om een woning en of bedrijfspand te verwarmen.

CV- en ketelvervanging

Soms kan het beter zijn om niet te wachten totdat uw oude ketel ermee stopt. De moderne ketels zijn ten opzichte van de “oude” veel zuiniger (hoger rendement) en u hoeft niet in de kou te zitten op het moment dat uw ketel het laat afweten. Als u wilt weten of het financieel aantrekkelijk is om uw bestaande CV-ketel te vervangen dan kunt u bij ons controleren wat uw besparing is. Mocht u plannen hebben voor een installatieverandering, verbouwing, uitbouw, etc. dan kunnen wij u van een passend advies voorzien om de verwarming te regelen.

Neem contact op

Wilt u weten wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Of wilt u ons meteen als installateur inschakelen? In beide gevallen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. We zijn telefonisch op het nummer 06-28957553. Tevens kunt u het contactformulier op deze website invullen. Ons installatiebedrijf staat in Rotterdam en omstreken voor u klaar!

Copyright © 2016 - 2021 RLS loodgietersbedrijf | Vlaardingenweg 62, 3044CK Rotterdam | Zuid-Holland | info@rlsloodgieters.nl | HTML sitemap